قديم 2011-04-21, 02:15 AM
عارف الشمري عارف الشمري غير متواجد حالياً
محـــــــــاور

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة iran مشاهدة المشاركة
انا ایراني شیعي ولکن ارفض زواج المتعة و اعتبرها عمل غیر شریعي و حرام و استنکر هذا الفعل القبیح و
استحقر فاعلها --موقعکم في ایران کانت محجوبة و مغلقة و انا فتحتها بکاسر بروکسي و اقول لکم بصراحة
کلامکم صحیحة جدا و بدخل القلب و و کمان انا بحب صحابة محمد ابابکر عمر الفاروق و عثمان بن عفان ذونورین و زوجة نبي امنا عایشة رضی الله عنها
من ایرانی هستم و سایتتان را بدقت مطالعة کردم هر چند فیلتر بود و به زحمت انرا باز کردم بله حق با شماست
زواج متعة حرااااااااااااااام است

صلح ، رحمت و برکات خدا

خدا نگهدار شما برادر عزیز ، من از خدا به من و تو قدرت و ارشاد

بله، ازدواج حرام در اسلام و حرمت پیامبر صلح بر او و نمی بیند مرد حسادت همسر خود را در این ازدواج، ما تماس بگیرید زنا با تشکر از شما برای حسادت خود را در خانواده خود و مذهب خود اسلام، از شما به خاطر حرف خوب در اصحاب راست و همسران پیامبر صلح بر او

برادر عزیز ، من و خدا خوب است که روحانیون شیعه دروغ را به شما و خدا، ما عشق را علی بن ابی طالب، ممکن است خدا با او و تمام همراهان خوشحال هستند ، اما مانند عبارت از شیعیان و روحانیون شیعه دروغ می گویند زمانی که شما آنها بگوید که آنها از خانواده به افراط گرایی مخالف

برادر عزیز ، من که می گوید که منهای قرآن مسلمان قرآن از سوی خدا، حافظ، و عشق بزرگ خدا شیعیان معمولی نیست و دوست دارم که حق می دانم و جایی که خدای حقیقی با ما، نه نسبت آن حضرت از جمله چه بوده است در رمان از روحانیون شیعه در حال حاضر اصحاب مانند روحانیون شیعه نسبت داده شده نوشته نشده است ما عاشق مردم از خانه اما انسان مثل ما، اما عبادت خدا اما نه خدا رو برای یک مدت از پریشانی به عنوان خداوند در قرآن دستور نمی کند تماس
من می خواهم به شما یک سایت در مورد سنی ها و جامعه به زبان فارسی می دهد و من از خدا برای کمک به شما و قضاوت خود را از دین حق

http://www.islamhouse.com/s/10282

خدا به تو برکت دهد و خدا رو شکر خوب ادامه کانال Wissal فارسی نگه داشته و با ما تالار گفتگو و گفت و شنود ما به زبان عربی و قضاوت خود را ادامه داد که چگونه آنها را از بحث خارج و لازم نیست که شیعیان پاسخ دهند و آنها فقط نوشتن دروغ و رمان های آسیب پذیر و موفقیت برای شما برادر عزیز من و خداوند متعال خوشحال من در آن شرکت و صلح، رحمت و برکات خدا